Sinan Vllasaliu nuk pushon duke qarë në emision: “Nuk po gjeja qetësi, thash nuk shitet shtëpia e babës”

Lajme nga Bota


Nuk po gjeja qetësi, thash nuk shitet shtëpia e babës”, Sinan Vllasaliu nuk pushon duke qarë në emision.

Sinan Vllasaliu është përlotur pas letrës së një vajze të quajtur Vali e cila pas këngës së Sinanit nuk ka shitur shtëpinë e saj.


Vajza në fjalë ka treguar se ka gjetur veten te teksti i këngës “Shtëpija e babës”, histori kjo e para katër vitesh.

Ajo kishte treguar se me vdekjen e babait të saj, iu shemb çdo gjë dhe kishte vendosur ta shiste shtëpinë e babës.

“Nuk shitet shtëpia e babës”, është një pjesë e tekstit që vajza në fjalë nuk ka shitur shtëpinë e prindërve të saj, derisa falenderon Sinanin që nuk e mori atë vendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *