Sinan Hoxha rrëfen takimin e parë të nënës së tij me Andrrën: Sa nuk më ra të fikët: E mori dhe e puthi…

Lajme nga Bota


Takimet e para janë gjithnjë të parehatshme, sidomos kur është fjala për të takuar atë që do të jetë vjehrra jote, mamanë e bashkëshortit tënd. Cila nuk e ka një histori të sajën?! Edhe me Andrrën, gruan e këngëtarit Sinan Hoxha, ka ndodhur një episod që Sinanin e ka bërë të ndihet në sik let…


Nuk dimë nëse edhe Andrra është ndjerë kështu por nga ngjarja që dëgjojmë, nuk do të ketë qenë aq shpë rfillëse as ajo! Sinan Hoxha e ka treguar vetë takimin e parë të së ëmës me gruan e tij, në “B oom”.

“Ka qenë shumë sk andal. Mamaja ime kishte vite që e priste. Në momentin e parë, sapo hyn Andrra, mamaja ime, mirë që filloi të q ante (dihet kjo që filloi të qan te), i merr dhe i pu th dorën. Mua komplet tavani më ra sipër kokës.


Mamaja ime i pu thte dorën asaj… Unë e mora shumë k eq. Duhet t’i puthte dorën Andrra asaj, por Andrra e h umbi, edhe ajo mb eti…” – tregon Sinani, që nuk e fsheh ndjesinë për atë ta kim që, sipas tij, duhet të kishte shkuar ndryshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *