Si sh kak për rritjen e rasteve, Zemaj përmend edhe ardhjen e mërgimtarëve

Lajme nga Bota

Në këtë takim Zemaj ka thënë se është diskutuar për Vlerësimin dhe Koordinimin e situatës lidhur me Co vid-19.

Ai ka thënë se janë pajtuar që është koha të veprohet ur gjentisht për të p arandaluar përke qësimin e situatës, për çka siç ka thënë Zemaj tashmë janë shenjat e para.
Zemaj ka thënë se këtu është edhe sektori i gastonomisë, ku nuk po zbatohen masat.


Por, Zemaj shton se në rritjen e rasteve ka ndikuar edhe “heqja e Kosovës nga lista e vendeve me rr ezik të lartë dhe ardhja masive e bashkatdhetarëve këtyre ditëve nga vendet evropiane”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.