Si Rrallë Më Parë Kancelarja Merkel Flet Për Jetën E Saj, E Pyesin Çfarë Lavatriçeje Ke Në Shtëpi: Nuk E Di Burri Im I Lan Rrobat, Merret Ai

Lajme nga Bota


Mediet gjermane së fundi kanë shkruar për një in tervistë te kancelares Angela Merkel, e cila ka zbu luar pak nga jeta e saj private.


E njohur si një ndër politikanet që nuk ek spozon jetën private, duke qenë shumë e panjohur edhe për mediet, ajo në një in tervistë është pyetur se çfarë lloji të lavatrices ka në shtëpi, ku ajo është përgjigjur shumë hapur, se nuk e di.

“Të them të drejtën, burri im merret me atë çështje, ai merret me lavatricen”, është përgjigjur Merkel.

Jeta e Angela Merkel dhe burrit të saj Joachim Sauer është e panjohur, pak de taje që dihen për kancelaren është se asaj i pëlqen supa me patate, madje thuhet se vet e gatuan atë lloj supe, dhe se patatet mbillen rregullisht në kopsht, thuhet në një artikull të Bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *