Si Reaguan 1500 Zogj Ndaj L Ëkundjeve Të Forta Të Tokës Në Kroaci

Lajme nga Bota


Të rmeti i parë pasues ndodhi në orën 7.49 të mëngjesit dhe f uqia e tij ishte 4.7 shkallë të Rihterit. Vetëm dy minuta më vonë, u regjistrua një tërmet me fuqi 4.1.

Siç bëhet e ditur, njerëzit në Sisak dolën nga shtëpitë e tyre nga frika, ndërsa al armet e makinave dëgjoheshin në të gjithë qytetin.

Ndërkohë që d ëmtimi është i dukshëm në rrugët e Petrinja – fasadat janë pl asaritur, dhe pjesë të ndërtesave kanë rënë në rrugë. Kamerat e v ëzhgimit nga një fermë e pulave kanë kapur m omentin e të rmetit. Shikoni më poshtë se si reaguan1500 zogj reaguan ndaj l ëkundjeve të tokës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.