Si ka mundësi që kaq bukur është veshur nusja e Elvis Naçit për Bajram

Lajme nga Bota

Elvis Naçi është hoxha i njohur nga Shqipëria, që popullariteti i erdhi përmes ligjëratave shumë shpirtërore.


Ligjëratat e Naçit kanë gjetur vend thuajse kudo dhe vazhdojnë të shprëndahen edhe më tej, duke frymëzuar shumë njerëz.

Elvis Naçi është edhe bamirës, madje bashkë me të shoqen dhe fondacionin e tyre kanë arritur të bëjnë mrekulli.

Të dy, kanë pozuar për festën e Fiter Bajramit dhe thjeshtësia dhe bukuria e bashkëshortes së hoxhës, ka marrë sërish gjithë vëmendjen, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.