Si erdhi deri në këtë gjendje Violetë Kukaj?

Lajme nga Bota


Zakonisht kjo pyetje shtrohet në dy kontekste, në atë negativ, por edhe në kontekstin pozitiv.

Dhe, ne këtë herë e kemi me të mirë, pasi vërtet do të donin ta dinim se çfarë ka bërë këngëtarja Violetë Kukaj që ka ndryshuar kaq shumë.

Ajo, po duket dukshëm më bukur dhe më këndshëm sesa në rininë e saj, në kohën kur ishte edhe në kulmin e karrieres.

Ndryshimi i madh i Violetes në pamje dhe stil vërehet nga të gjithë dhe kjo nuk ka diskutim, për çka edhe nuk mungojnë komentet e shumta me pikëpyetje brenda.

Si erdhi deri në këtë gjendje Violetë Kukaj? Këtë përgjigje me së miri e din vet këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *