Shyhretja më e rregulluar se reja e saj

Lajme nga Bota


Shy hretja më e rregulluar se reja e saj

Shyhretja dhe Learta janë dy fytyrat më të komentuara në mediat rozë për raportin e mirë që kanë si vjeh ërr e reje.


Duke qenë shumë ak tive në rrjete sociale, ato gjithmonë shfaqen afër njëra tjetrës, shkruan “Kosovarja”.

Për par aqitje fizike, e kanë dës hmuar shumë herë që nuk ua kalon askush, duke rrezatuar me përkushtimin që kanë.

E, dje në ditëlindjen e Lea rtës është Shyhretja ajo e cila i ka kushtuar më shumë rëndësi vetës e që duket më e rregulluar se nusja.

Për më shumë, shikojeni imazhin në vijim

Leave a Reply

Your email address will not be published.