Shyhretja i ‘hidhërohet’ edhe Remzisë për këngën dedikuar ‘nuseve’?

Lajme nga Bota


Kohën para festave të fundvitit të gjithë këngëtarët janë duke e shfrytëzuar për të sjellë projekte e befasi për publikun e tyre të dashur.


Pikërisht për këtë shkas Shyhretja dhe vajza e saj Engji goditën në mënyrën e tyre të zakonshme me bashkëpunimin duke i kënduar ‘nuses’ së vëllait, me këngën “Princesha e vëllait tonë”.

Por, pak ditë pas tyre edhe shoqja e saj Remzia solli një këngë me po të njëjtin kontekst, vetëm me pak dallim në titull, “Nusja jonë” kështu e titulloi këngëtarja.

Mos vallë tani pas konfliktit me motrat Mustafa i erdhi rendi Remzisë?Shihe foton ose videon me posht per te pare tani konfli ktin mes remzies dhe shyretes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *