Shyhretja e shpreh në këtë formë mungesën e rejës

Lajme nga Bota


Shyrhetja dhe Learta dallohen për raportin që kanë si rejë e vjehërr.

Duke publikuar momente të ndryshme në rrjete sociale, ato shihen që kanë një dashuri të madhe për njëra tjetrën, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, ato shfaqen në mungesë të njëra tjetrës, pasi që Learta ndodhet jashtë Kosovës.
E, në fotografinë e publikuar është Shyhretja ajo e cila shkruan në mungesë të Leartës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *