Shyhretja dhe Halil Kastrati darkojnë së bashku, ky detaj merr vëmendjen

Lajme nga Bota

Shyhrete Behluli dhe Halil Kastrati darkojnë së bashku. Në Gjinoc të Suharekës dy muaj më parë është bërë përurimi i shtëpisë së të moshuarve.


Aty do të strehohen të gjithë ata që nuk kanë përkujdesje familjare.

Gjatë ditës së sotme për vizitë ishte këngëtarja kosovare Shyhrete Behluli e cila ka drekuar bashkë me humanistin e njohur Halil Kastrati duke u shoqëruar nga kryetari i komunës Bali Muharremaj.

Në faqen në facebook “Lajme nga Suhareka” janë publikuar dy imazhe duke shkruar: Shtëpia e të Moshuarve tani po jep gjallëri dhe shpresë.

Me shumë knaqësi sot drekuam me këngëtaren e respektuar Shyhrete Behluli dhe Humanistin Halil Kastrati, Bali Muharremaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *