Shyhretja bëhet si ‘kukull’ nga Njomza

Lajme nga Bota

Njomza e ka bërë kukull Shyhretën.

Shyhretja është një këngëtare që dallohet për paraqitjen fizike.

Edhe pse në moshë, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje, duke u dalluar me pozat që publikon, shkruan Kosovarja.

Shumicën e kohës, ajo rregullohet nga duart e arta të të bijës, duke shkëlqyer shumicën e kohës.

Këtë herë, me një grim të bukur dhe rregullim të flokëve Njomza duket sikur e ka bërë kukull nënën e saj.

Theksojmë, Njomza njihet me ndryshimet e shumta që realizon tek shumë femra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *