Shuhet Mëngjesin E Sotëm Humoristi I Njohur Shqiptar, Gazetari Jep Lajmin E H Idhur

Lajme nga Bota


Një lajm të h idhur ka ndarë mëngjesin e sotëm gazetari i njohur Gjergj Marku, ku njoftoi se është sh uar nga jeta një artist mirditor mëngjesin e sotëm. Mark Reci që për vite me radhë, i dha artit e kulturës mirditore një dimension tjetër.


“Mark Reçi, sot kaloi n’at jetë, por i ku ndryshe nga të tjerët, me atë humorin e tij te rrallë, sepse dhe ikjen e mori po me humor. Padyshim mbetet një nga artistët më të spikatur të humorit në Mirditë, per dekada të tëra. Nje nga ata humorista pa diplomë, por me diplomën e dh untisë, që do e kishin lakmi sot show-t e mëdha në ekranet kombëtare.


Pos si humorist, Marku qe artist i nje dimensioni të gjerë, edhe si instrumentist me bandën frymore apo orkestra të tjera” shkruan gazetari Marku. “Pu shofsh ne pa qe, po me humor, artist i madh i koheve te v eshtira” e mbyll ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *