Shtëpina e Sinan Hoxhës dhe Andrras, ja si duket nga brenda (FOTO)

Lajme nga Bota


Gjithçka në shtëpi rr otullohet rr eth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, b uzëqeshja e m ëngjesit dhe e d arkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.


Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda m ureve të shtëpisë, po ashtu treguan edhe shtëpinë e tyre l uksoze.

Këngëtari Sinan Hoxha është treguar një r omantik i vërtetë me b ashkëshorten e tij, Andrrën.Ai ka shpë rndarë në Inst aStory m omente nga darka , që mesa duket çifti e ka kaluar pranë oxhakut të banesës së tyre.

Gjithçka duket e kuruar deri në detaje, për një natë të paharrueshme, por ajo që bie në sy është shtëpia e çiftit e cila lë pa fjalë.Me siguri Andrra do ta ketë p ëlqyer këtë surprizë kaq të bukur .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *