SHQIPTARË VIHENI DORËN NË ZEMËR, NDIHMOHENI KËTË 30-VJEÇAR TË JETOJË/ NËNA E TIJ: SHES EDHE VESHKËN QË TË MË JETOJË DJALI

Lajme nga Bota

Astrit Islami, 30 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt është diag nosti kuar me sëmu ndjen e r ëndë Leu kemi Ak ute.


Tash e një muaj, Astriti gjendet në Turqi, ku ka filluar trajtimin mjekësor. Për shërimin e tij në këtë vend kërkohet të bëhet një tran splant i palcës kockore, që kushton 140 mijë euro.

Atij i nevojitet ndihma financiare e qytetarëve për ta kryer tran splantin e palcës kockore. Astriti edhe më parë kishe bërë tra nsplant të palcës kockore por që sëmundja i është rikthyer sërish.

Nëna e Astritit ishte e ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ajo thotë se deri më tani me ndihmën e qytetarëve dhe Ministrisë së Shëndetësisë kanë mbledhur rreth 80 mijë euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *