Shpëtim Desku Tregon Se Si Shpë Toi Nga Shpë Rthimi Në Ferizaj: Do Të Haja Drekë Aty

Lajme nga Bota


Moderatori Shpëtim Desku ka thënë se i ka shp ëtuar sot shpë rthimit të një bo mbole ga zi në një restorant në Ferizaj.

Desku përmes një postimi në F acebook tha se kishte planifikuar që së bashku me një shok të hanë drekë në po të njëjtin restorant, por që “nuk ishte ki smet”.

“Puna e te Madhit Zot .Sot pas bisedes me nje shok nga Ferizaj u dakodrum qe dreken me e hanger ne Ferizaj ne vendin ku edhe ndodhi shperthimi – Pasi ne te njejtin vend jemi taku disa here…( skoka kon kismet) Lutem per te le nduarit ne rastin e Ferizajt”, ka shkruar ai.

Shpë rthimi i një bombole gazi brenda një restoranti në Ferizaj ka lënë 42 persona të lë nduar, deri më tani.

Vi ktimat kanë pësuar lë ndime të ndryshme trupore dhe të paktën 14 nga ta kanë marrë dj egie të shkallës së dytë. Në mesin e personave që kërkuan ndihmë mjekësore janë edhe dy fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *