Shpërbleni me 100 euro kush ia gjen shoqen Linda Morines

Lajme nga Bota

Linda i ka kënduar heronjëve

Linda Morina u be senzacion për shkak të këngëve me çifteli, të krijuara nga vetë ajo.


E, kujt nuk i këndoj Linda? U këndoj të gjithëve dhe këngët e saj u bënë shumë të komentuara, shkruan “Kosovarja”.

Linda i ka kënduar heronjëve, politikanëve, këngëtarëve, artistëve dhe gjjthashtu ka bërë diss-a për disa rep artistë.

Senzacionini i saj u rrit ne postimet në rrjete sociale.

Ajo, së fundi ka treguar se i ka humbur një shoqe për të cilen thotë se nëse e hjen dikush, ajo do ta shpërblejë me 100 euro dhe një drekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.