Shpat Kasapi i përgjigjet publikisht kërkesës së Selvijes, e cila u shpreh se dëshironte një bebe

Lajme nga Bota

Shpat Kasapi i përgjigjet publikisht kërkesës së Selvijes, e cila u shpreh se dëshironte një bebe


Shpat Kasapi dhe partnerja e tij, Selvija, ka kohë që dashurinë e tyre e kanë kurorëëzuar me martesë.

Selvija tash nuk është një emër i panjohur për publikun, teksa qendron shumë aktive në rrjetet sociale.

Në një bisedë që ka zhvilluar me ndjekësit, Selvija u shpreh se është gati për t’u bërë nënë, dhe dëshiron një bebe sa më shpejt.

Nuk vonoi edhe përgjigja e Shpati duke u treguar i gatshëm. “U kry”, ishte përgjigja e tij, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *