Shokët e klasës që dolën vëlla e motër

Lajme nga Bota


51-vjeçarja, Karen Warner, tha se e mësoi emrin e nënës së saj biologjike disa vjet më parë kur shteti i Indianas hapi regjistrat e birësimit dhe zbulimi erdhi me një befasi: ajo kishte një vëlla binjak.


Warner tha se kërkoi ndihmë nga faqe të ndryshme të birësimit në internet për të gjetur vëllanë e saj të humbur prej kohësh.

“Askush nuk mund të gjente asnjë informatë sepse nuk kishim ndonjë emër pas së cilit mund ta drejtonim kërkimin tonë”, tha Warner.

Ajo shtoi se zbulimi më i madh erdhi kur mori të dhënat lokale të votimit me listën që përmbante tre persona që ndanë datën e njëjtë të lindjes me të.

Emri i tretë në listë, Mike Jackman, u dallua sepse ishte shok klase i shkollës së mesme, me të cilin ajo së fundmi ishte bërë mike në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *