Shkon Në Tokë Të Punojë, Djali Nga Lushnja S’u Beson Syve Nga Ajo Që Zbulon

Lajme nga Bota


Me siguri të gjithë e keni parasysh atë m omentin kur nga gardëroba nxjerr një xhup që s’e kishe veshur prej kohësh dhe rastësisht në xhepin e tij gjen ndonjë lek.

Shpesh, e njëjta gjë u ndodh dhe fermerëve kur shkojnë të punojnë në ara, teksa rastësisht gjatë gërmimit në sipërfaqe të tokës dalin objekte të ndryshme.

E njëjta gjë i ka ndodhur dhe një djali nga Lushnja, i cili ditën e sotme ka zb uluar një objekt, që tashmë mund të cilësohet “i rrallë” dhe e ka ndarë me nd jekësit e meganews.al.

Djali ka gjetur një celular Nokia 3310 që duket se ka qëndruar nën dhé prej kohësh.

E kot nuk e kanë cilësuar si “të pavd ekshëm”, pasi dhe pasi ka kaluar kaq kohë, i ka r ezistuar vjetërsisë.

Nuk besojmë se mund të punojë, por ai që e ka hedhur kohë më parë, tani do donte ta kishte si një objekt që i përket së shkuarës.

POR, ÇFARË NDODH NËSE E SHET THJESHT SI KOLEKSION PRANË “NOKIA?”

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *