Shkenda Dubova shfaqet me të dashurin në fotografitë e fundit?

Lajme nga Bota


Shkenda Dubova shfaqet me të dashurin në fotografitë e fundit?


Ajo ka kohë që ka bërë një tërheqje nga muzika, por që është fokusuar në biznesin e saj – meqë tashmë njihet si sipërmarrëse e disa qendrave të dobësimit në Kosovë.

Fjala është për bukuroshen nga Gjilani, Shkenda Dubova, e cila gjatë këtyre ditëve ka qenë mjaft e pranishme në faqet rozë.

E njëjta ditë më parë tregoi se familja dhe shoqëria i kanë organizuar një befasi me muzikë ‘live’, pas hapjes së disa qendrave të reja jashtë trojeve shqiptare.
Shkenda Dubova shfaqet me të dashurin në fotografitë e fundit? (Foto: Instagram)

Megjithatë, ajo që tërhoqi vëmendje ishte një fotografi e këngëtares Big Mama, në të cilën shfaqte Shkendën me një person përkrah.
“Në dasmë ju ardhshim Shkenda Dubova”, ka qenë mbishkrimi i imazhit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *