Shikoni sa familje të madhe ka njeriu i mirë Elvis Naçi, gruaja e tij e bukur Fatma bën rrëfim zemre: Ai është baba, se ka ngritur zërin…

Lajme nga Bota

Elvis Naçi është kthyer në personazhin e muajit pas deklaratës së tij poIemizuese lidhur me gratë dhe marr ëdhënien e tyre bashkëshortore.


Shumë mund të kenë menduar ‘po e shoqja si e duron Elvisin’, po ja që ata të dy kanë krijuar një gjuhë të përbashkët dhe merren vesh shumë mirë me njëri-tjetrin.Gruaja e hoxhës, Fatma, bashkë me vajzën e tyre të vogël, ka shkuar surprizë në studion e emisionit n’Kosovë Show ku po intervistohej i shoqi dhe ka treguar detaje të marr.ëdhënies së tyre.

“Sa herë ai vjen në shtëpi dhe fëmijët edhe unë bëhemi gati ta presim sepse e dimë që vjen një mirësi në shtëpinë tonë, ai na kënaq, na sjell buzëqeshjen, sa herë vjen ka një lajm të mirë ose na gëzon me batutat e veta”,-tregon Fatma që sigurisht nuk mund t’i shpëtonte pyetjeve rreth deklaratës së tij.

Nëse Elvisi thotë se gruaja duhet të rregullohet për burrin edhe kur rri në shtëpi, Fatma përpiqet ta bëjë gjithmonë këtë. Në 15 vite martesë, gruaja e imamit rrëfen se nuk kanë debatuar as 15 herë bashkë dhe se Elvisi është shumë i qetë në shtëpi, por si të gjithë burrat e tjerë, harron gjithnjë përvjetoret.

“Si shumica e meshkujve i harron gjithmonë përvjetoret, por kjo është diçka shumë e mirë, sepse e kompeson pjesën tjetër të vitit. Pra 364 ditë të vitit i kemi festë në shtëpi.” E rritur në një familje besimtare, Fatma ka bindje të forta isIame, ndaj nuk ka patur asnjëherë keqkuptime me Elvisin në lidhje me këtë, përkundrazi të dy respektojnë besimet e njëri-tjetrit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *