Shikojeni si e ngacmon Remzia mbesën e saj në shtëpi

Lajme nga Bota


Shikojeni si e ngacmon Remzia mbesën e saj në shtëpi. Remzie Osmani është një nga këngëtarët më të dashura për publikun kosovar.


Ajo shquhet për thjeshtësinë që i mbizotëron në çdo paraqitje qoftë skenike ose jo, shkruan “Kosovarja”.

E modestia e saj vërehet edhe kur rri në shtëpi e shpesh ndanë momente familjare me ndjekësit e saj në instagram.

Së fundmi, ajo dhe bashkëshorti saj Halili kanë realizuar një video ku Remzia shfaqet duke e ngacmuar mbesën e saj Emën e cila reagon shumë e qetë.

Shikojeni, sa gjyshe e mrekullueshme është Remzia, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *