Shiheni Remzijen çfarë stili kishte para 30-vitesh

Lajme nga Bota


Remzie Osmani gjithmonë mbetët një femër shembull për të gjitha aspektet.

Me përkushtimin që ka në karrierë dhe në paraqitjet fizike, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Në secilin imazh që poston, ajo merr vëmendje duke u shfaqur me elegancë si vajzë e re.

Sot, përmes fotografisë së publikur kur ishte 20 vjeçe na bën të kuptojmë se qysh në rini ka qenë e dalluar.

Për më shumë, binduni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *