SHERR MES MOTRES DHE GRUAS, ANEN E KUJT PO E MBAN STINE?

Lajme nga Bota


Stine dhe Alida Duka ishin të ftuar mbrëmjen e kësaj të shtune në Soiree me Jonida Shehun në ABC, të cilët dhanë edhe intervistën e tyre të parë si vëlla e motër, por gjithashtu ofruan një super performancë me refren të këngëve të tyre më të famshme.


Kuriozitet të madh padyshim ka mbi raportin që Alida ka me bashkëshorten e Stines, Grazia, e cila edhe ajo është këngëtare.

Ata janë pyetur nga Jonida Shehu se cilën anë mban Stine në një sherr mes kunatash, referuar këtu Alidës dhe Stines.
“Anen e gruas normalisht”, është shprehur Stine duke qeshur, i cili më pas shtoi se në fakt nuk i ndan sot de secila ka vendin e saj.

Por kjo përgjigje e Stines nuk ishte aspak në koherencë me të motrën e tij Alidën, e cila u përgjigj e bindur se ai ka mbajtur anën e saj.
Se si qëndron në fakt e vërteta, vetëm ata të dy e dinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *