Shënohet tr agjedia e parë për vitin 2021/ Babai i merr jetën djalit 5 vjeç dhe më pas i jep fund jetës së tij

Lajme nga Bota

Në Gjermani viti 2021 ka nisur me një ngjarje shumë të rëndë. Raportohet se në Suhl një burrë dhe djali i tij 5 vjeç janë gje tur të pa jetë.


Dennis P. (44) ishte zhdukur pa lënë gjurmë me djalin e tij Karl-Anton (5) që nga 19 Dhjetori

44-vjeçari i z hd ukur Dennis P. dhe djali i tij 5-vjeçar, Karl Anton nuk ishin parë gjë nga data 19 dhjetor i vitit 2019. Në atë datë ata u larguan me makinë.

Sipas p oli cisë, babai v ra u djalin e tij, pastaj i dha f und je tës së tij. Pritet që në orët në vijim të jepen më shumë informacione në lidhje me këtë ngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *