Shef Renato Mekolli hedh ushqimin në fytyrë ushqimin: Latë nam, nam si nuk ju vjen ma vini mua në pjatë këtë…

Lajme nga Bota

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Hell’s Kit chen’, Renato Mekolli u ac arua me njërën ndër konkurrentet, Ergisën.

Në pjatën e saj ndodhej një copë buke e kaf shuar, gjë që nuk u prit aspak mirë nga shefi i kuzhinës.

“Nuk e kam kaf shuar unë”, tha Ergisa, mirëpo Mekolli ia hodhi ushqimin në fytyrë dhe më pas në përparësen e kuzhinës.


“Lat nam, lat nam…e kafshon tjetri dhe ma vendos mua…i thërrisni kokës apo nuk i thërrsini”, bërtiti Renato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *