Selvija i kërkon të bëjnë një bebe, kështu i përgjigjet Shpat Kasapi

Lajme nga Bota


Selvija i kërkon të bëjnë një bebe, kështu i përgjigjet Shpat Kasapi. Selvija i ka bërë publikisht tre kërkesa partnerit të saj, Shpat Kasapit.

Ajo i ka kërkuar një jetë modeste, një shtëpi të vogël dhe kryesorja: një beb!

“1 jetë modeste. 1 shtëpi të vogël si kjo me njerëzit e dashur dhe 1 bebush të vogël. Të lutem Shpat Kasapi”, ka shkruar Selvija në një postim në Instastory.

Doni ta dini si i është përgjigjur Shpati? “U kry”, i ka replikuar ai. Pra, së shpejti mund të kemi lajme të të ëmbla nga çifti, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *