Se e ëma e Shyhretes gëzohet kur i shkon e bija për vizitë, tregon kjo foto

Lajme nga Bota

Se e ëma e Shyhretes gëzohet kur i shkon e bija për vizitë, tregon kjo foto.. Ajo i ka bërë këngë


Largësia e bënë të vetën, i bënë njerëzit të përmallohen për njëri tjetrin.

Ani pse brenda Kosovës, Shyhrete Behluli është larg nënës, pasi këngëtarja jeton në Prishtinë e nëna e saj në Mushtisht.

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore, e ka të ëmën pikë të dobët, madje i ka bërë këngë, e kjo këngë është nga më të bukurat krijuar për nënat.

Se e ëma e Shyhretes gëzohet shumë kur i shkon e bija për vizitë, tregon edhe kjo foto, ku buzëqeshja dhe rrezatimi i saj janë mëse evident, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.