Samsung Galaxy S11 mund të sjell kamerën ‘Hubble’, me zmadhim deri në pesë herë

Teknologji

Janë shfaqur më shumë thashetheme lidhur me Samsung Galaxy S11 të ri.

Këtë herë informacioni vjen nga Galaxy Club, dhe është i përqendruar në kamerën e kësaj pajisje të ardhshme.

Me sa duket, ‘Hubble’ është emri i koduari për kamerën e Galaxy S11 dhe ka edhe më shumë thashetheme që përfshijnë një zmadhim optik 5X.

Samsung Galaxy S11 i ri mund të përfshijë një aparat fotografik ‘periscope’ i cili do të na japë 5x zmadhim optik dhe një sensor parësor 108MP.

Jemi akoma dy muaj larg nga lansimi zyrtar i kësaj pajisje dhe me siguri do të marrim më shumë thashetheme që flasin për kamerën e telefonit.

Me kalimin e kohës, do të kemi një ide më të mirë të asaj që mund të marrim gjatë tremujorit të parë të vitit 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *