SALI BERISHA BEFASON TË GJITHË DEKLARON LIVE NË EMISION SA PARA KA NË BANKË!

Lajme nga Bota


SALI BERISHA BEFASON TË GJITHË DEKLARON LIVE NË EMISION SA PARA KA NË BANKË!

Sali Berisha, ish kryeministri i Shqipërisë nuk ka hezituar të flasë në emisionin “Kojshia Show” edhe për pasurin e tij dhe parat që ka mbledhur në Bank.

Ai tregon se sa para ka të kursyera në bankë!

Shiko minutën e 13:44 te emisionit!/InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.