Saimiri hap zemrë tregon se cilën nga vajzat e ‘Love Story’ e sheh si partneren e tij të ardhshme

Lajme nga Bota


Saimiri ka veçuar një nga konkurrentet, të cilën e shikon si partneren e tij të ardhshme.


Protagonisti i “Love Story” është shprehur se Xhesin e shikon si partneren e tij të ardhshme.

“Ndihem shumë mirë, shumë komod. Vajzat më kanë dhënë shumë dashuri. Sigurisht që u nisa me idenë që do e gjej këtu parteren, por ishte akoma një ëndërr, tani e përjetoj.

Ka disa nga vajzat që janë më interesante, që i shoh ndoshta edhe si partnere në të ardhmen. Kam pasur një përshtypje të mirë për Xhesin dhe vetëm ma ka përforcuar atë mendimin pas takimit që kisha.

Më pëlqen që është një vajzë e thjeshtë, e sinqertë. Nga sjellja dhe nga karakteri e shoh që mund të jetë partnerja ime e ardhshme”, është shprehur 33-vjeçari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *