Sahidja ka ditëlindjen, vajza e saj bukuroshe i bën urimin me të veçantë

Lajme nga Bota

Sot ka festë në familjen e motrave Mustafa. Sahidja feston ditëlindjen, e cila u urua nga familja dhe rrethi shoqëror, shkruan “Kosovarja”. Padyshim në këtë ditë urimi më i bukur është ai i vajzës së saj Redolës, e cila shkroi disa fjalë aq të bukura saqë i preku zemrat e të gjithëve. “Dëshmi e gjallë e dashnisë e mëshirë” Urime ditëlindjen dritë”, ka shkruar bija e këngëtares së dashur kosovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *