SA TË BUKUR KATËR FËMIJËT E MEDES

Lajme nga Bota


Këngëtari i muzikës popullore dhe turbo folk, Meda, si thuajse të gjithë kolegët e tij, këto kohë është i izoluar.

Këngëtari, është pranë bashkëshortes dhe katër fëmijëve të tij, që tashmë janë më të rriturshkruan “Kosovarja”.
Meda, është shumë i dhënë pas fëmijëve, e këtë e ka thënë disa herë.

Ai, e ka pranuar se pika e tij e dobët është djali i madh.
Epo, dashuria e parë është gjithmonë më e madha e më e fuqishmja, apo jo?

Në këtë foto, katër fëmijët e këngëtarit po duken për “marshallah”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *