SA SHUMË QË I NGJAN DJALI I MADH SABRI FEJZULLAHUT

Lajme nga Bota


Sot, Sabri Fejzullahu kafën e shijoi krahë djalit të madhë nga martesa e parë, Armend Fejzullahun.

Armendi ka kohë që jeton largë vendlindjes, në Londër dhe pushimet si duket është duke i kaluar për mrekulli pranë familjes.

Së fundi, babë e birë krahë njëri tjetrit kanë vendosur të frekuentojnë njërën prej kafeve për të kaluar kohë bashkë, shkruan “Kosovarja”.

Djali i Sabriut po që ia ka marë mimikat e fytyrës të atit, edhe Sabriu duke e mbajtur mirë vetën duke si të ishte vëlla me djalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.