Sa shumë paska ndryshuar Ganimete Abazi

Lajme nga Bota


Ndryshimi i madh i Ganes, shfaqet me frizurë të lashtë.

Ganimete Abazi, për shumë njerëz e njohur si Ganja, prej një jete është në skenë me këngë të ndryshme.

Kishte një pauzë dhe më pas u rikthye sërish, duke ndryshuar pak edhe zhanrin muzikor që kultivon, shkruan kosovarja.

Tashmë Ganja është më tepër e angazhuar në dasma e ahengje, e kohë pas kohe sjell edhe këngë të shoqëruara me videoklipe.

Këngëtarja investon mjaftë edhe në paraqitjen e jashtme dhe po duket bukur. Së fundi ka vendosur që flokët ti bëjë gërshet, si femrat e kohës së lashtë.

Origjinë ilire, Ganja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *