Sa me fat nusja! Rezmie Osmani qenka vjehrrë shumë e mirë, kështu qoftë secila

Lajme nga Bota


Remzie Osmani ka ndërtuar raporte mjaftë të mira me nusen e djalit të saj, Gëzimen, dhe të dyja bashkë kalojnë për mrekulli me njëra tjetrën.

Duke qenë kështu të afruara me njëra tjetrën nuk mungojnë as urimet për ditët më të rëndësishme në jetët e tyre.

E sot Remzia në Instastory, ka uruar Gëzimen për ditëlindjen e saj me një fotografi të saj dhe një tjetrën, ku shihet Gëzimja me burrin e saj dhe djalin.

Një vjehërr si Remzia, nuk mund të jetë rastësi të të doj kaq shumë, sepse ajo është mjaftë e dashur si me familjarët e saj ashtu edhe me fansat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *