SA E RE DUKET NËNA E BLEONËS

Lajme nga Bota


Bleona Qereti gjithmonë është komentuar për stilin e saj.

Me poza të ndryshme provokuese, ajo shpesh është aktive në lajmet rozë.
Duke ndarë momente bashkë me nënën, shihet që ajo elegancën dhe stilin e ka trashëguar nga ajo.

Në imazhin e fundit që ka postuar, shihet se sa e re duket ajo edhe përkundër moshës që ka.
Shikojeni fotografinë dhe binduni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.