SA DH IMBJE/ KËNGËTARJA E NJOHUR HUMB FËMIJËN NË BARK: O ZOT JEPI SHËNDET NËNAVE

Lajme nga Bota


Një lajm tepër të d himbshëm ka dhënë përmes rrjeteve sociale këngëtarja e njohur turke, Petek Dinçoz. Këngëtarja ka humbur fëmijën e saj të dytë gjatë shtatzënisë, për shkak të probl emeve sh ëndetësore.

Pak kohë më parë, Dinçoz ndau me të gjithë lajmin e bukur se do bëhej nënë për herë të dytë e madje zbuloi edhe gjininë. Këngëtarja do të bëhej me vajzë, por siç tregon ajo, për shkak të së mundjes së kockave dhe te roides, ajo e ka hu mbur bebin.“Gëzimi im për t’u bërë nënë për herë të dytë fatkeqësisht u ndër pre për shkak të së mundjes sime të ko ckave dhe së mundjes së tero ides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *