Sa c ift i bukur janë/ Aktorja turke jep lajmin e k eq: Mehdi do largohet, atij do i marrin j etën…

Lajme nga Bota


Aktorët Ibrahim Çelikkol dhe Demet Ozdemir treguan se patën shumë kimi mes tyre në serialin “Shtëpia ime, fati im”. Kjo solli edhe sukses për serialin, i cili tr ansmetohet edhe në vendin tonë.

Një lajm i f undit i ka tr ishtuar fansat pasi Ibrahim, i cili luan rolin e “Mehdiut” do të largohet nga seriali. “Mehdi” do të që ll ohet për v de kj e në ep isodin që pak javë më vonë do të tr ansmetohet edhe në Shqipëri.

Me l argimin e Ibrahim Çelikkol, Demet ka p ublikuar një po stim ku i jep l amtumirën e pr ekur kolegut të saj dhe partnerit në serial.

“Ti gjithmonë më ke mbështetur. Do ta shoh të kaluarën time e l umtur sepse kam luajtur krah teje. Je njeri kaq i mirë. Jam e l umtur që rrugët tona u bashkuan për këtë serial. Do të jem gjithmonë mirënjohëse që je treguar tolerant ndaj meje. Rruga jote e re qoftë e l umtur, h istoria jonë ka mbaruar këtu, por do të qëndrojë gjithmonë në j etën time. Lamtumirë Mehdi”-shkruan Demet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *