Sa bukur duket në këto komplete Gëzimja

Lajme nga Bota


Sa bukur duket në këto komplete Gëzimja. Gëzimja tashmë ka arritur që të jetë emër i njohur në mediat rozë.


Ajo në shumicën e kohës kalon në lajm, duke tërhequr gjithmonë vëmendje të madhe me pozat që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në imazhin e postuar me komplete të bukura dhe me një rregullim të veçantë ajo duket një zonjë e rëndë.

Për më shumë, e dëshmon imazhi që do ta shihni më tutje.

Kujtojmë, Gëzimja është nënë e një vajze dhe njihet për linjat perfekte të trupit, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *