Sa bukur duket me buzë të kuqe Remzia

Lajme nga Bota

Remzie Osmani është këngëtare shumë e njohur. Paraqitja e parë para publikut është në vitin 1977 me këngën “Lute lute nëna bijen”. Talenti i këngëtares është zbuluar nga mësuesit e muzikës Ibrahim dhe Mustafë Hamiti nga Mushtishti dhe është mbështetur nga mësuesi i gjuhës shqipe Ali Selmanaj

Remzie Osmani është një ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore. Si në skenën muzikore, ashtu edhe në paraqitjet fizike, Remzia është një këngëtare që merr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”. Edhe pse në moshë, Remzia nuk i ndal rregullimet e shumta në fytyrën e saj. Në imazhin e fundit, e grimosur me buzë të kuqe këngëtarja duket e mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *