Sa bukur duket gruaja e Lumi B me dimia

Lajme nga Bota


Sa bukur duket gruaja e Lumi B me dimia
Si të gjitha bashkëshortet e te famshmëve, edhe ajo e reperit Lumi B merr vëmendje të madhe medi atike.


Duke u shquar për stilin e saj të veçantë, ajo arrin të komentohet mjaftë nga ndjekësit e saj, shkruan “Ko so va rja”.

Ishin ndjekësit ata që patën dëshirë ta shohin se si duket ajo me veshje tra di cio nale.
Ajo nuk hezitoj dhe menjëherë ndau një të tillë, duke vallëzuar në një dasmë që tregojë se është nuse ti pike tradicionale.

Kaq shumë hije po i ka, duke u shfaqur madhështore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.