RYVA KAJTAZI DUKET MBRETËRESHË ME RREGULLIMIN QË KA REALIZUAR

Lajme nga Bota


Ryva Kajtazi është një këngëtare që gjithmonë është komentuar për paraqitjet unike.

Pasi që ka një stil të veçantë, në çdo kohë ajo duket perfekte dhe mbetet shembull për shumë femra.

Përderisa në shumë momente qëndron afër ndjekësve të saj, çdo postim i Ryvës kalon në lajm.
Këtë herë, me disa aksesorë të mrekullueshëm ajo bën dritë në imazhin e postuar.

Mos të harrojmë, këngëtarja është nënë e dy fëmijëve dhe njihet për linjat perfekte që ka.

Ja shikojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *