Rudina Magjistarit I Bëjnë Ke Q Disa Shqiptarë, Ja Çfarë Kanë Bërë Në Emër Të Saj

Lajme nga Bota


Rudina Magjistarit I Bëjnë Ke Q Disa Shqiptarë, Ja Çfarë Kanë Bërë Në Emër Të Saj


Emri i saj është përdorur për të m ashtr uar njerëzit e zakonshëm.

Është hapur një profil në “F acebook” dhe ka përdorur emrin dhe të dhënat e saj dhe shkruan se do shpërndajë para për ndjekësit.

Sapo e ka vënë re këtë adresë f alse, moderatorja përmes një statusi në In stastory i ka bërë thirrje të gjithë ndjekësve të mos bien pre e ma shtrimeve të tilla dhe se duket qartë që janë gë njeshtra dhe nuk ka s ens të besohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.