Rudina Magjistari fe ston 10 vite d ashuri me burrin/ I dedikon fjalët e ëmbla: Te d ua pafund, i shtrenjti im!

Lajme nga Bota


Moderatoja e njohur Rudina Magjistari feston 10 vj etorin e li dhjes së saj të d ashurisë me bashkëshortin.

Si rrallë herë ajo ka postuar një foto shumë ro mantike krah bashkëshortit të saj ku I shpreh dhe da shurinë: “të d ua pafund…”

10 vite bashke, 10 vite te mr ekullueshme d ashurie e bekimesh! Gezuar pe rvjetorin j eta ime, bashkeshorti me mbeshtetes, babai model e shoku me i mire. Je shkembi im e mbeshtetja me e sigurt. Pergjithmone! Te dua pafund, i shtrenjti im!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *