Rrëqethëse! Aulona E Tregon: Jam Me Fat Që Jam Gjallë, Pata Një Sëmundje Të Ligë Mjekët I Thanë Mamit Është Mrekulli Nga Zoti Sepse…

Lajme nga Bota


Gazetarja dhe moderatorja Aulona Musta se ajo nuk ka pasur një fëmijëri, si gjithë moshatarët e tjerë. Gjatë një interviste, Aulona Musta tha se vuante nga he patiti dhe kjo sëmundje iu është përsëritur katër herë.


Ajo tregoi se mjekët i thanë nënës së saj se ishte me fat që i mbijetoi sëmundjes, që i vuri në rr ezik jetën. Për këtë arsye, moderatorja tha se nuk mund të dilte të luante jashtë apo të vraponte, por qëndronte e mbyllur në shtëpi.

“Fëmijëria ime ka qenë e vështirë duke qenë se kam kaluar hepatitin, kam qenë rast i rrallë, më është përsëritur katër herë. Mjekët i thanë mamit tim, që është mrekulli që jam gjallë. Si duket kam qenë në rre zik për jetën dhe kështu ka lindur ky kujdesi madh i mamit për ushqimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *