Rrëqeth babi i 25-vjeçares shqiptare që e mori kamioni para dhe e tërhoqi 25 metra: Ishte ndarë trupi në tre pjesë

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur më 7 janar në portin e Durrësit, ku një trajler mori parë punonjësen 25-vjeçare duke i shkaktur dhe v de kjen.

Babai i Artenida Haskës, Petriti në një intervitsë për “Shqipëria live” ka kërkuar që ngjarja të zbardhet dhe të d ën ohet personi që i shka ktoi vd ek jen vajzës.

Ai është shprehur se vajza e tij prej 10 muash punonte në port, me zërin që i dridhej ai tha se trupini vajzës ishte ndarë në 2-3 pjesë.

“Punonte në port prej rreth 10 muajsh. Ka shkuar si gjithmonë në punë. Kur ka shkuar një trajler, ajo ka shkuar si gjithmonë për të hapur traun. Ajo ka ecur drejt dhe trajleri e ka marrë me vete. Është ndarë trupi në 2-3 pjesë. Kishte ankesa për shoferët e kamionave që lëvizin me shpejtësi, lëviznin në mënyrë të pakonhtrolluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.