Rrëfimi i të aksidentuares në Kroaci: E раѕhë veten në livadh, jam munduar të shрëtoj njerëz sa kam mundur

Lajme nga Bota


Pas agjerja e autobusit të aks identuar në Kroaci, Ilda Zeka Rexha nga Komuna e Gjakovës, ka treguar për momentet dramatike të përjetuara në aksidentim tragjik, që mori jetën e 10 personave.

Ajo në emision Radar në RTV Dukagjini, ka thënë se ka qenë në gjumë në momentin kur ka ndodhur aks identi tra gjik, duke shtuar se nga aks identi ka pësuar disa lëndime trupore.


“Shprehi ngushëllime familjarëve dhe bashkudhëtarëve që kanë pësuar aksidentin, falë zotit shpëtuam dhe jemi mirë, inshallah nuk përjeton askush atë që që e kemi përjetuar ne. Ka qenë ashtu e shkruar, dhe ndodhi ashtu siç e ndodhi. Nuk e mbaj mend ak sidentin, kemi qenë në gjumë të gjithë pasagjerët, nuk kom qejf as shoferin me gjyku se ai nuk ka pasur qejf me ndodh kjo tra gjedi. Pashë vetën në livadh, jam mundu me shpëtuar njerëz me aq forcë sa kam pasur. Prej një shoqe e kom lajmëruar babin, i kom thanë kemi pas aksident vetëm pak”, deklaroi ajo në Dukagjin.

Rexha pohoi se ka pësuar lëndime trupore por që në krahasim me ato çfarë ka parë po mundohet të gjejë forcë e të kalojë këtë gjendje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *