Rrëfimi i plotë! I riu tregon me detaje : Ja si më kërkoi prezantuesi shqiptar të shisja trupin…

Lajme nga Bota

Qëndrim Pllana u bë i njohur që kur hyri në emisionin “It’s my love”.

Ai u inkuadrua në këtë emision për të gjetur fatin e jetës, por duket që brenda ndodhi diçka që së priti.


Vizita në Shqipëri që 25 vjeçarit i doli më ndryshe se që e kishte menduar i solli edhe disa probleme shëndetësore. Këto pretendon se i ka marrë nga lëndimet që ia kanë bërë protagonistët e programit.

Në një intervistë të dhënë në T7, ai aku zon Kreshnik Husajn, i njohur si Kika, për ten tim dhu nimi sek sual dhe dhu në fizike të usht ruar ndaj tij.

“Ishim në Golem në hotelin “Fafa”, ku kemi ndenjur të gjithë por në mbrëmje ndodhi diçka që se kam kuptu. Në mëngjes me hapen derën dhe filluan të më go dasin secili prej stafit që kanë qenë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *